سیستم مدیریت محتوا یا همان CMS چیست؟ این سوال یکی از سوالاتی می باشد که برای اکثریت افراد پیش می آید. بسیاری از افرادی که قصد راه اندازی یک وب سایت برای کسب و کار خود دارند و یا کسانی که قصد یادگیری طراحی سایت را دارند نمی دانند اصلا از کجا باید شروع کنند و اصلا CMS چیست و چه کاربردی دارد و کدام سی ام اس را برای آموزش طراحی سایت یا راه اندازی وب سایت برای کسب و کار خود انتخاب کنند.
در این مقاله قصد داریم به نقد و برسی کامل سیستم های مدیریت محتوا بپردازیم و انواع CMS ها را برای شما معرفی کنیم. پس تا انتهای مقاله با ما همراه باشید تا اطلاعات کاملی درباره سیستم های مدیریت محتوا کسب کنید.
CMS چیست؟
CMS یا سیستم مدیریت محتوا مخفف عبارت Content Management System می باشد که این سیستم یک نرم افزار تحت وب است و به شما کمک میکند تا بدون نیاز به دانش برنامهنویسی بتوانید به راحتی وبسایت خود را برسی و مدیریت کنید. این سیستم ها دارای قابلیت هایی می باشند که شما با استفاده از آن قابلیت ها و ویژگی ها می توانید محتواهای وب سایت خود را به روزرسانی، پاکسازی، نگهداری، سازماندهی کنید.
شما با استفاده از سیستم های مدیریت محتوا یا CMS ها میتوانید به راحتی صفحات وب خود را درست کرده، ویرایش، و پاکسازی و نگهداری کنید. به طور کلی از اصلی ترین وظایف های سی ام اس ها راه اندازی یک وب سایت بدون نیاز به دانش برنامه نویسی می باشد که برای شروع یک کسب و کار به صورت آنلاین بهترین انتخاب می باشد.

مزایا و معایب های سیستم های مدیریت محتوا
به طور کلی همان طور که میدانید هر سیستم تحت وب دارای مزایا و معایب هایی می باشد که در این بخش از این مقاله قصد داریم به نقد و برسی کلی مزایا و معایب های سیستم های مدیریت محتوا (CMS) بپردازیم تا اطلاعات شما در این موضوع جامع و کامل کنیم تا بتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید.
مزایای استفاده از CMS
- سادگی و راحتی در مدیریت محتوا: با استفاده از سیستم مدیریت محتوا، میتوانید بدون نیاز به دانش برنامهنویسی به راحتی محتوای خود را مدیریت و ویرایش کرده و وب سایت خود را به روز و نگهداری کنید و جدیدترین اطلاعات را به مشتریان خود ارائه دهید.
- استفاده آسان از تکنولوژیهای جدید: سیستمهای مدیریت محتوا در بازه های زمانی مختلف بروز رسانی و پشتیبانی میشوند تا شما بتوانید از تکنولوژیهای جدید تحت وب بهره مند شده و نهایت استفاده را از این سیستم ها ببرید.
- توانایی مدیریت بیشتر محتوا: سیستم های مدیریت محتوا یا همان CMS به شما اجازه میدهد تا بدون نیاز به پشتیبانی توسط برنامهنویس، محتوای خود را مدیریت کنید و این ویژگی برای افرادی که تازه شروع به کار کرده اند یا قصد شروع کار را دارند بسیار عالی است.
- ارزان ترین راه برای شروع: با توجه به عدم نیاز به برنامهنویس و نیز قابلیت دانلود رایگان بعضی از سیستمهای مدیریت محتوا، این راه برای شروع کسب و کار در دنباله وب نامیده میشود.
مزایای CMS
معایب های استفاده از CMS
- عدم امکان سفارشی سازی: بعضی سیستمهای مدیریت محتوا دارای محدودیتهایی هستند که ممکن است باعث ناراضتی شما شوند؛ مثلا در برخی از قسمت های سایت عدم امکان سفارشی سازی با توجه به نیازهای خاص شما وجود دارد و این امکان فقط از طریق کد نویسی در وب سایت برای شما امکان پذیر می باشد.
- محدودیت در کار با کد: بعضی سیستمهای مدیریت محتوا، با توجه به سادگی خود، محدودیت در کار با کد را دارند؛ که ممکن است باعث ناراضتی شما شود در صورتی که شما نیاز به تغییرات بیشتر در سایت خود داشته باشید باید با دانش برنامه نویسی آشنا باشید تا بتوانید بدون محدودیت آن سیستم را ویرایش کنید.
- دارای محدودیت قدرت: بعضی سیستمهای مدیریت محتوا، با توجه به سادگی خود، پوشش کمی در قدرت دارند و ممکن است نتوانند با توجه به نیازهای پیشرفته شما، کار کنند. البته این موضوع یک موضوع مربوط به آینده می باشد که در صورت رشد کسب و کار شما، شما به راحتی با استفاده از افراد متخصص در زمینه وب میتوانید این محدودیت ها را رفع مشکل و حل کنید. منظور از محدودیت قدرت این نمی باشد که شما در آینده نتوانید از این سیستم استفاده کنید. منظور از محدودیت قدرت بر این است که شما با استفاده از CMS نمیتوانید یک وب سایت بسیار پیشرفته مانند آمازون یا دیجی کالا را داشته باشید. پس خیالتان از سیستم های مدیریت محتوا راحت برای وب سایت شما هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد و در صورت بروز مشکل با استفاده از کد نویسی مشکل شما حل می شود.

شناخته شده ترین سیستم های مدیریت کدام اند؟
اگر این نوشته را به صورت کامل مطالعه کرده باشید حتما تا به حال برایتان این سوال پیش آمده که شناخته شده ترین سیستم های مدیریت محتوا CMS کدام سیستم ها می باشند؟ در این بخش از نوشته قصد داریم به معرفی 10 سیستم مدیریت محتوای معرف که در دنیا شناخته شده اند بپردازیم که شامل موارد زیر می باشند.
- وردپرس WordPress
- جوملا Joomla
- دروپال Drupal
- مجنتو Magento
- شاپیفای Shopify
- تایپو تری TYPO3
- ویکس Wix
- اسکوار اسپس Squarespace
- ویبلی Weebly
- پرستاشاپ PrestaShop
موارد ذکر شده 10 تا از بهترین CMS های دنیا می باشند که هر کدام از این سیستمها، با دارا بودن مزایا و معایب مختلف، در بین برنامه نویسان و توسعه دهندگان وب، به عنوان بهترین سیستمهای مدیریت محتوا مورد توجه و محبوبیت قرار گرفته اند. از جمله این سیستمها، بعضی برای ساخت وب سایت های معمولی، بعضی برای توسعه دهندگان حرفهای و بعضی برای وب سایت های بسیار حرفهای و تجاری مناسب می باشند که در ادامه به نقد و برسی و معرفی کامل 5 تا از بهترین و اولین سیستم های معرفی شده خواهیم پرداخت که شامل نقد و برسی و توصیف کامل سیستم مدیدریت محتوای وردپرس، جوملا، دروپال، مجنتو و شاپیفای خواهد بود.

سیستم مدیریت محتوای وردپرس WordPrees
سیستم مدیریت محتوای وردپرس یکی از محبوب ترین و شناخته شده ترین cms های موجود در دنیا می باشد که بیش از 43% از سایت های دنیا را به خود اختصاص داده. این سیستم مدیریت محتوای قدرتمند یکی از بهترین انتخاب ها برای طراحی سایت برای شروع کسب درآمد از وب سایت و یادگیری طراحی سایت می باشد که در حال حاضر در سراسر دنیا نزدیک به 60 میلیون توسعه دهنده برای این سیستم جامع و شناخته شده وجود دارد.
امروزه وب سایت های بسیار معروف زیادی با استفاده از این سیستم مدیریت محتوا طراحی شده اند که از جمله سایت های معروف طراحی شده با استفاده از cms wordprees وب سایت بلاگ دیجی کالا یعنی همان دیجی مگ می باشد که نشانده قدرت بالای این سیستم می باشد. اگر قصد دارید اطلاعات بیشتر درباره وردپرس کسب نمایید پیشنهاد میکنم مقاله وردپرس چیست؟ را به صورت کامل مطالعه نمایید. در این مقاله اطلاعات جامع و کاملی درباره وردپرس نوشته شده که کمک زیادی برای شما خواهد کرد.

سیستم مدیریت محتوای جوملا joomla
سیستم مدیریت محتوای joomla نیز یکی دیگر از سیستم مدیریت محتوا شناخته شده در cms ها است که دارای قابلیت های پیشرفته برای توسعه وب سایتهای تجاری و سازمانی بوده و مجموعه بزرگی از قالبها و افزونهها، را برای ساخت سایتهای بزرگ و پیچیده، پشتیبانی میکند.
سیستم مدیدریت محتوای جوملا یا همان cms joomla یکی از دیگر از سیستم های مدیریت محتوای محبوب بعد از وردپرس می باشد که برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی و طراحی سایت بر روی این cms حساب کرد.

سیستم مدیریت محتوای دروپال Drupal
سی ام اس دروپال یکی دیگر از سیستم های محبوب برای مدریت محتوا می باشد. همان طور که معرفی شد دروپال Drupal یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) شناخته شده پس از سیستم های مدریت محتوا وردپرس و جوملا است که با تکیه بر قابلیتهای پیشرفته، مناسب برای توسعه وب سایتهای تجاری و سازمانی میباشد.
دروپال drupal با ساختار برنامهنویسی مبتنی بر شی گرایی، برای ساخت وب سایتهای پیچیده و بزرگ کمک میکند. همچنین، این سیستم مدیریت محتوا قابلیت پشتیبانی از تعداد زیادی از فرمتهای مختلف محتوا، قابلیت ساخت پورتالهای اخباری، قالبهای حرفهای و سفارشی، افزونههای مختلف و پشتیبانی جامع، از جمله مزایای این سیستم مدیریت محتوای محبوب میباشد.

سیستم مدیریت محتوای مجنتو Magento
سی ام اس مجنتو Magento یک پلتفرم تجاری برای ساخت و بهینه سازی وب سایتهای علاقهمند به خرده فروشی میباشد. این سیستم مدیریت محتوا یا cms magentoگستره ای از ابزارهای مدیریت محصولات، سفارشات، پرداختها، تحویلها و تعامل با مشتریان را فراهم میکند. با قابلیت همگام سازی با بسیاری از پرداختگیرندگان و شرکتهای لوازم جانبی، ماژنتو به شرکتها در بهبود تجربه خرید مشتریان کمک میکند. علاوه بر این، دارا بودن چندین قالب و تم سفارشی و ابزارهای توسعه برای همگام سازی با نیازهای کسبوکار، Magento به عنوان یک راه حل مناسب برای ساخت سایت خرده فروشی شناخته میشود.

سیستم مدیریت محتوای شاپیفای Shopify
سیستم مدیدریت محتوای شاپیفای Shopify یک پلتفرم تجاری برای ساخت و بهینه سازی وب سایتهای علاقهمند به فروش محصولات است. این سیستم مدیریت محتوا کاربردی و ساده برای استفاده فراهم میکند، که به شرکتها کمک میکند تا به راحتی و با کمترین زمان و هزینه ممکن، وب سایت خود را برای فروش محصولات بسازند.
سی ام اس شاپیفای Cms Shopify همچنین با قابلیت همگام سازی با بسیاری از شرکتهای توزیع، بانکها و پرداختگیرندگان، به شرکتها کمک میکند تا پرداختهای خود را با راحتی و امنیت بالا انجام دهند. دارا بودن چندین قالب سفارشی و ابزارهای توسعه، Shopify به عنوان یک راه حل عالی برای ساخت وب سایت خرده فروشی شناخته میشود.

تاریخچه CMS
تاریخچه CMS از زمان طراحی و ساخت اولین CMS در دهه ۱۹۹۰ توسط شرکت داو در آمریکا به عنوان یک راه حل ساده برای سایت های کوچک و بدون نیاز به دانش برنامه نویسی توسعه داده و شروع شد که در این مدت زمان، از دهه ۲۰۰۰ تا به حال، تعداد زیادی از CMS ها برای رفع نیازهای مختلف کاربران برای وب توسعه داده شد.
اولین سیستم مدیریت محتوا CMS با نام “Webpage” در سال 1994 توسط Rasmus Lerdorf ساخته شد. Rasmus Lerdorf هدف اصلی خود را برای استفاده از وب به عنوان یک گزارش در مورد شغلش داشت و به صورت خودکار با PHP به روزرسانی می کرد. سپس بعد از چند سال، این نرم افزار با پشتیبانی بهتر از سایر زبان های برنامه نویسی توسعه داده شد.
زمانی که تعداد بیشتری از سایت ها به دنبال ساخت سایت های خود بود، نیاز به یک راه ساده برای ساخت و به روزرسانی سایت ها به وجود آمد. این کار باعث شد که سیستم های مدیریت محتوا CMS به شکل فعلیشان شکل گیر کنند.
در حال حاضر، از CMS ها برای بهبود بالای سایت ها و کسب و کارها به عنوان یک راه سریع و آسان برای نگهداری و مدیریت سایت ها استفاده می شود. چندین شرکت بزرگ، شرکت های ملی و همچنین شخصی ها به طور روزانه از CMS ها برای سایت های خود استفاده می کنند، که باعث می شود تعداد زیادی از نیازمندی ها در حوزه CMS تامین شود.

فلسفه شکل گیری سیستم های مدیریت محتوا
فلسفه شکل گیری سیستم های مدیریت محتوا (CMS) به شرح زیر میباشد:
- سادگی و سهولت استفاده: یک چالش بزرگ برای بسیاری از وب سایتها، نیاز به پردازش پیچیده و اعتبار سنجی اطلاعات است. با استفاده از یک سیستم مدیریت محتوا، ایجاد، ویرایش و مدیریت محتوای وب سایت به صورت آسانتر و سادهتر انجام میشود.
- استفاده کاربردی: سیستمهای مدیریت محتوا به طور کلی قابلیتهای مختلف مانند دسترسی به دادهها، ایجاد و ویرایش محتوا، کنترل دسترسی، پشتیبانی از تکنولوژیهای مختلف و غیره را دارا میباشد.
- توسعه مداوم: سیستمهای مدیریت محتوا با توجه به نیازهای روزافزون وب سایتها، به صورت مداوم به روز میشوند و قابلیتهای جدیدی به آنها اضافه میشود.
- پشتیبانی محتوای تولید شده: هر محتوایی تهیه و تولید می شود به دلیل پیشرفت تکنولوژی نیازمند بروز رسانی و اپدیت دارد که قابلیت پیشتبانی و بروز رسانی محتوا ها به صورت سریع و آسان یکی از فلسفه های شکل گیری برای سایت سیستم های مدیدریت محتوا یا همان CMS ها بود.

معروف ترین سایت های دنیا با کدام CMS ها ساخته شده اند؟
پاسخ به سوال این که معروف ترین سایت های دنیا با کدام سیستم های مدیدریت محتوا CMS ساخته شده اند یک موضوع کاملا نامشخص می باشد. زیرا شما باید به این موضوع توجه کنید که هر سایتی با توجه به نیاز های بازار کار خود و مشتریان و مخاطبان هدف خود ساخته می شوند.
اما میتوان این مورد را مورد برسی قرار داد که اکثریت سایت های معروف با توجه به بازار هدف خود و نوع کاربری وب سایت مورد نظر از چه سیستم های مدریت محتوا یا CMS استفاده کرده اند. به طور کلی در حال حاضر اکثریت سایت ها در دنیا با ترتیب محبوبیت با سیستم های مدریت محتوای وردپرس، جوملا، شاپیفای و مجنتو ساخته شده اند. البته نکته ای که باید به آن اشاره کنیم و بهتر است بدانید این است که بیش از 43% سایت های دنیا را وردپرس به خود اختصاص داده است.همچنین توجه داشته باشید که سایت ها معمولا با استفاده از چند CMS یا تکنولوژی مختلف ساخته می شوند و با توجه به نیاز های مختلف از سیستم های مختلف استفاده می کنند.

یک CMS باید چه ویژگی هایی را دارا باشد؟
یکی از پرتکرار ترین سوالات برای اکثر افراد این است که اصلا یک سیستم مدیریت محتوا یا CMS باید چه ویژگی هایی را دارا باشد؟ در پاسخ به این سوال برای باید بگوییم که چند موضوع وجود دارد که از اصلی ترین ویژگی های CMS ها می باشد که در زمان انتخاب سی ام اس برای راه اندازی کسب و کار اینترتی و طراحی سایت یا آموزش طراحی سایت باید به آن چند مورد توجه ویژه ای کنید.
- سادگی در به روز رسانی و نگهداری محتوا: با استفاده از CMS انتخاب شده باید بتوانید بدون نیاز به دانش تخصصی در زمینه برنامه نویسی، محتوای وب سایت را به روز رسانی و مدریت کنید.
- امکان اضافه کردن و پاک کردن بخش های مختلف: با استفاده از CMS انتخاب شده باید بتوانید به راحتی بخش های مختلف را به وب سایت اضافه یا پاک کرد.
- پشتیبانی از چند زبان: بعضی از CMS ها مانند وردپرس امکان پشتیبانی از چند زبان را فراهم می کنند، با این حال می توان به راحتی محتوا را به زبان مورد نظر به روز رسانی کرد و کسب و کار خود را به صورت بین المللی راه اندازی کرد.
- بالا بودن امنیت: سیستم مدیریت محتوا یا CMS سی ام اسی که انتخاب می کنید باید از امنیت بالایی برخوردار باشد تا از هک شدن وب سایت شما جلوگیری شود.
- دارا بودن تیم پیشتبانی و توسعه CMS مطمئن: یک سیستم مدیریت قدرتمند و قوی باید از تیم پیشتبانی و توسعه قوی ای برخوردار باشد تا در صورت به وجود آمدن یک مشکل در آن سیستم به زودی آن مشکل رفع شود. مثلا یکی از مواردی که میتوانیم برای شما مثال بزنیم این است که وردپرس دارای یک تیم قدرتمند برای توسعه و پیشتبانی وردپرس دارد و در کنار آن تیم بیش از 60 میلیون توسعه دهنده وب به دلیل اپل سورس بودن این سیستم آن را مورد برسی قرار می دهند و در صورت به وجود آمدن یک مشکل امنیتی یا یک ویژگی جدید در وردپرس با ارجاع این موضوع به تیم پشتیبانی وردپرس توسط توسعه دهندگان سریع این مشکل از طریق آپدیت هسته وردپرس رفع و حل می شود.
انتخاب صحیح CMS برای سئو سایت موثر است یا خیر؟
انتخاب سیستم مدیریت محتوا (CMS) برای سایت خود به عنوان یک عامل مهم در بهبود رتبه سئو سایت شما در موتور های جستجو مثل Google به حساب می آید. بعضی از CMS ها به خوبی سازگار با سئو و تکنیک های بهبود رتبه سایت عبارتند از ساختار URL خوب، توضیح عناوین و تگ های meta و سازگاری با سئو سایت به صورت خودکار. بنابراین، انتخاب مناسب ترین CMS برای سایت شما می تواند به شما کمک کند تا رتبه بالای خود را در موتور های جستجو حفظ کنید.

چطور باید از cms ها استفاده کنیم؟
شما برای استفاده از سیستم های مدریت محتوا یا CMS ها باید به صورت زیر عمل کنید:
- پیش نیازهای خود را تعیین کنید: قبل از انتخاب CMS، باید بدانید که برای سایت خود نیاز به چه مواردی دارید، مانند قابلیت های فروشگاه، قابلیت های سئو، قابلیت های هوشمندانه و غیره.
- بررسی بهترین گزینه ها: بعد از تعیین پیش نیازها، می توانید چندین CMS را برای سایت خود مورد بررسی قرار دهید و بر اساس نظر خود، بهترین گزینه را انتخاب کنید.
- آشنایی با قابلیت ها: قبل از نصب و پیکربندی CMS، باید با قابلیت های آن آشنا شوید و در صورت نیاز به راهنمایی، مستندات را مطالعه کنید.
- نصب و پیکربندی: بعد از آشنایی با قابلیت ها، می توانید CMS را نصب کنید و بر اساس نیازهای خود، پیکربندی کنید.
- آموزش استفاده: برای استفاده از سیستم های مدیدریت محتوا یا CMS ها باید با نحوه کار با آن سیستم را آموزش دیده به کار خود را انجام دهید.
برخی از تصور های غلط درباره CMS ها
چند تصور غلط درباره سیستم های مدیدریت محتوا وجود دارد که آن تصور های غلط موجب عدم استفاده از CMS ها شده است که در این بخش از نوشته قصد داریم به معرفی تصور های غلطی به درباره CMS ها وجود دارد بپردازیم.
- CMS ها برای فقط ساخت سایت های خرد است: این تصور غلط است، زیرا CMS ها قابلیت های قدرتمندی دارند که به شما اجازه می دهد تا بدون نیاز به دانش برنامه نویسی، سایت های بزرگ و پیشرفته را بسازید.
- با استفاده از CMS، سایت شما به صورت خودکار سئو می شود: باید توضیح داد که حتی اگر از CMS استفاده می کنید، برای بهبود رتبه سایت خود باید تلاش های سئو خاص خود را نیز انجام دهید. فعالیت های سئو شامل یک سری از تکنیک ها و فعالیت های خاصی می باشد که توسط متخخصین سئو در سراسر دنیا به جهت دستیابی به رتبه های برتر گوگل انجام می شود و این کار به هیچ عنوان به صورت خودکار انجام نمی شود و باید توسط یک شرکت خدمات سئو یا متخصص سئو انجام شود.
- تمام CMS ها به همان شیوه عمل می کنند: این نیز یک تصور غلط است، زیرا هر CMS با قابلیت های و فرایندهای مختلف مخصوص خود عمل می کند.
- همه CMS ها قابل پشتیبانی هستند: این نیز یک تصور غلط است، زیرا ممکن است CMS بعضی را با توجه به بخش های مختلف مانند پشتیبانی، سهولت استفاده و قدرت نداشته باشد.

نقد و برسی چند CMS معروف دیگر که بهتر از بشناسیم
قصد داریم به معرفی پنج CMS معروف دیگر در دنیا که دارای رتبه های پنج الی رتبه ده در بین ده سیستم مدیریت محتوای معرفی شده قرار داشتن بپردازیم. شناختن این CMS ها برای شما بهتر است زیرا ممکن است هر کدام از این سیستم های مدیریت محتوا در آینده تبدیل به تاپ ترین CMS های موجود در دنیا شوند و جایگزینی برای وردپرس، جوملا، دروپال و… شود.
سیستم مدیریت محتوای تایپو تری TYPO3
تایپو تری TYPO3 یک سیستم مدیریت محتوای سورس باز و رایگان است که برای ایجاد و بهینه سازی وب سایتهای کوچک و بزرگ مورد استفاده قرار میگیرد. این سیستم دارای یک بخش عالی برای مدیریت محتوا، با ابزارهای مختلف برای اضافه کردن، ویرایش و حذف محتوا، است. با داشتن داراییهای متعدد، شامل تعداد زیادی از افزونهها و قالبهای سفارشی، TYPO3 به شرکتها کمک میکند تا به راحتی به نظریه های خود برای طراحی وب سایت بپایند. همچنین، با قابلیت همگام سازی با سیستمهای مدیریت داده، توزیع و پرداخت، TYPO3 یک راه حل عالی برای شرکتهای مورد نظر برای ایجاد وب سایت مدرن میباشد.

سیستم مدیریت محتوای ویکس Wix
ویکس Wix یک سیستم مدیریت محتوای آسان و رایگان است که برای ایجاد وب سایتهای شخصی و تجاری مورد استفاده قرار میگیرد. با استفاده از Wix، شما میتوانید به راحتی و بدون نیاز به دانش برنامه نویسی، وب سایت خود را با طراحی سفارشی و داشتن ابزارهای ساده برای مدیریت محتوا ایجاد کنید.
Wix دارای یک بخش عالی برای مدیریت محتوا و همچنین تعداد زیادی از قالبها و افزونهها برای انتخاب، به شما امکان میدهد تا با کمک آن به راحتی و با زیبایی، وب سایت خود را بسازید. Wix همچنین دارای سیستم سئو بسیار عالی میباشد که به شما کمک میکند تا وب سایت خود را برای موتورهای جستجو بهبود ببخشید.
با ارائه یک بخش خدمات پشتیبانی مناسب و رایگان، Wix یک راه حل مناسب برای ایجاد وب سایت با قدرت و سادگی میباشد.

سیستم مدیریت محتوای اسکوار اسپیس Squarespace
اسکوار اسپیس Squarespace یک پلتفرم ساخت وب سایت آنلاین است که دارای یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) است. با استفاده از Squarespace، کاربران می توانند به راحتی وب سایت های زیبا و فوق العاده بدون نیاز به دانش توسعه وب بسازند. Squarespace فراهم می کند تعداد زیادی از امکانات حرفه ای برای ساخت وب سایت، به عنوان مثال بوت استرپ، رابط کاربری بصری، سیستم بلاگ و صفحه خطا، و غیره. با توجه به سادگی و داشتن امکانات مورد نیاز، Squarespace مناسب برای شرکت ها، شخصی ها، مجموعه های خبری و فروشگاه ها می باشد.

سیستم مدیریت محتوای ویبلی Weebly
ویبلی Weebly یک پلتفرم ساخت وب سایت آنلاین است که دارای یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) است. با استفاده از Weebly، کاربران می توانند بدون نیاز به دانش توسعه وب، وب سایت های زیبا، حرفه ای و مناسب برای تجارت را بسازند. Weebly فراهم می کند تعداد زیادی از امکانات برای ساخت وب سایت، به عنوان مثال بوت استرپ، رابط کاربری بصری، سیستم بلاگ و صفحه خطا، و غیره. همچنین، با پشتیبانی از بسته های خدماتی، Weebly امکان توسعه وب سایت را برای کاربران فراهم می کند. با توجه به سادگی و داشتن امکانات مورد نیاز، Weebly مناسب برای شخصی ها، شرکت ها، مجموعه های خبری و فروشگاه ها می باشد.

سیستم مدیریت محتوای پرستاشاپ PrestaShop
سیستم مدیریت محتوای پرستاشاپ PrestaShop نرم افزار آزاد و متن باز برای راه اندازی و به دست آوردن سایت فروشگاه ای در بازار است. این سیستم مدیریت محتوا (CMS) در سال 2007 توسط دو فرد فرانسوی به صورت آزاد عرضه شده است. از آن زمان، با قابلیت های بسیار زیاد، تلاش برای تعدیل و بهبود و با بهره گیری از امکانات به روز رسانی موثر، پرستا شاپ نرم افزاری با عزیزان بیشتر در جهان پشتیبانی می کند.
از ویژگی های پرستا شاپ، امکان ساخت بلاک های مختلف، امکان تعریف فروشنده های عضو شده، بارگذاری آسان محصولات و تصاویر آنها، به روز رسانی خودکار شارژ حساب فروشنده، توسعه یافته داده شده از طریق افزونه های دلخواه و بسیاری دیگر می باشد.در همین، پرستا شاپ از زبان برنامه نویسی PHP استفاده می کند و بر روی سرورهای شبکه شاهد کار می شود.

نتیجه گیری نهایی
پس از مطالعه کامل مطالب درباره سیستم های مدیریت محتوا cms نتیجه میگیریم که تمامی cms ها با هدف راه اندازی وب سایت بدون نیاز به دانش برنامه نویسی و مدیریت آسان و راحت وب سایت ها ساخته شده اند. حال هر کدام از cms ها از ویژگی های خوبی نسبت به دیگری داشته باشد بیشتر مورد استفاده قرار خواهد گرفت و در اینده ممکن است هر کدام از سیستم های مدیدریت محتوای معرفی شده اولین و بهترین سیستم در دنیا شود.
اگر قصد راه اندازی وب سایت با استفاده از یکی از cms های معرفی شده را دارید پیشنهاد ما به شما استفاده از سیستم مدیریت محتوای وردپرس می باشد. زیرا در حال حاضر اولین سیستم مدیریت محتوایی انتخاب اکثریت عموم می باشد وردپرس است و استفاده از این cms بسیار راحت تر و مطمئن تر از سایر سیستم های مدیریت محتواهای دیگر می باشد.
آژانس دیجیتال مارکتینگ دیاگو وب یکی از بهترین آژانس های فعال در حوزه دیجیتال مارکتینگ می باشد و خدمات طراحی سایت با وردپرس را با بهترین قیمت ممکن و با امکانات سفارشی مورد نظر به کارفرماها تحویل می دهد. در صورتی که قصد طراحی سایت برای کسب و کار خود را دارید با تیم مشاوره آژانس دیجیتال مارکتینگ دیاگووب تماس حاصل فرمایید تا مشاوره های لازم جهت طراحی سایت و راه اندازی کسب و کار اینترنتی خدمت شما ارائه شود.
بسیار کامل و جامع بود خیلی ممنون